fbpx

Sunt Ciprian Teleman și din 2006 fac parte din echipa de consultanți Qualians (ex TMI România). Anterior am lucrat ca cercetător științific, IT manager și consultant în proiecte din domeniul IT și educațional. Pentru o perioadă de timp mi-am întrerupt activitatea din mediul privat pentru a înființa și a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

De-a lungul anilor am contribuit la pregătirea a mii de manageri în ariile creșterii performanței, a construirii unor culturi organizaționale sănătoase și a perfecționării abilităților de conducere a echipelor.

Pe lângă activitatea de consultant, sunt implicat atât în activități antreprenoriale în domeniul digital, cât și în domeniul politicilor publice specifice acestui sector.

Subiectele mele preferate sunt Leadership-ul, Abilitățile avansate de negociere dar și teme legate de transformarea digitală și strategii digitale, având o specializare obținută la Columbia Business School.

Am lucrat cu numeroase organizații printre care Oracle, UiPath, eMAG, HP, BNR, Banca Transilvania, BCR, BRD, ING Bank, Unicredit, Carrefour, Lidl, Heineken, Philip Morris, JTI, Rompetrol, Saint Gobain, PROTV, Timken și Omniasig.

Sunt dedicat activității mele, tratând fiecare proiect în foarte strânsă legătură cu viziunea și obiectivele companiei.

În afara activității profesionale, îmi face plăcere să navighez, să călătoresc în locuri noi și să ascult muzică clasică.