fbpx

WORKSHOP: Redesigning Cyber Crisis Response (Open)



23 octombrie
București

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, crizele cibernetice reprezintă o amenințare constantă pentru organizațiile de toate dimensiunile. Participă la acest workshop pentru a învăța să gestionezi eficient crizele cibernetice, reducând impactul legal, reputațional, financiar și operațional asupra afacerii tale.

Acest workshop este dedicat echipelor de management de criză și executivilor care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a gestiona și de a răspunde eficient la crizele cibernetice, minimizând riscurile asociate.

Programul conține:

Introducere în crizele cibernetice

Axiomele crizelor și cum să le gestionăm eficient

Factorul „timp”:

•Timpul pentru reziliență

•Timpul pentru detectare

•Timpul pentru răspuns

•Timpul pentru comunicare (atelier practic)

•Timpul pentru recuperare

Impactul crizelor asupra părților interesate

Exercițiu practic de răspuns la criza cibernetică

Concluzii și puncte esențiale de luat în considerare

Gazda evenimentului

Sergiu Zaharia, PhD și invitați speciali din domeniul securității cibernetice

Este consultant independent cu peste 20 de ani de experiență în securitate operațională, managementul crizelor, instruire și consultanță strategică pentru organizații locale și internaționale.

A ghidat, instruit și a coordonat profesioniști cyber care au devenit noua generație de CISO sau antreprenori de succes în domeniul cibernetic.

Sergiu sprijină organizațiile din sectoare critice să își identifice nivelul de maturitate al rezilienței cibernetice, să-și definească și să implementeze strategia cyber, precum și în atingerea posturii optime pentru absorbirea impactului crizelor cibernetice viitoare.

El partajează cunoștințele acumulate în trecut ca membru al echipelor operaționale de raspuns la situații cibernetice în sectorul militar, telecomunicații, bancar sau de producție, către toate organizațiile pregătite să reconsidere securitatea cibernetică drept facillitator al procesului de business.

Sergiu deține certificări multiple în securitate cibernetică și privacy, o diplomă de merit pentru Masteratul în Securitate IT și a obținut recent titlul de doctor ca rezultat al activității de cercetare a modului în care inteligența artificială poate contribui la reziliența software-ului. El este, de asemenea, formator autorizat și un lector pasionat pentru studenții ce visează la o carieră în domeniul cibernetic.

CONTACT

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați prin:

TARIF

550 €/participant (plus TVA)

Bonus: O sesiune suplimentară de 2 ore de instruire cibernetică pentru echipa de directori/manageri (BoD/CxO), pentru fiecare grup de 3 participanți din aceeași organizație.